header-image

familjemys i brasilien 16 oktober 2016

dsc_0693Nu har jag anlänt till Ralphs familj och de är världens mysigaste. Öppna, välkomnande och fina människor. 

dsc_0641Ralphs pappa är en riktigt rolig prick. Väldigt olik sin son…R är ju lite mer tillbakadragen.

dsc_0660Ralphs faster Bene<3

dsc_0688Mys i soffan.

dsc_0674Då och då tar Ralphs pappa (som för övrigt också heter Ralph) fram gitarren och spelar en trudelutt. Han är nämligen professionell musiker. Så vad ska vi hitta på här? Inte mycket. Vi skall hänga med Ralphs vänner och familj i fem dagar. Umgås, äta, promenera. En väldigt kul grej är att min portugisiska har kommit tillbaka. Förstår typ 70% och kan prata mer och mer…tänk att språket satte sig i systemet ändå. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *