header-image

activo 12 oktober 2016

dsc_0551Aktiv Semester

Livet är härligt<3 På vår första riktiga semester tillsammans har jag lärt känna R på flera sätt. En grej som jag inte hade en aning om är att han gillar aktiva semestrar (!) Där har han gjort falsk marknadsföring. Hela året har han pratat om att han skall ligga på stranden i en vecka och göra I N G E N T I N G. Lustigt nog har vi knappt legat och solat alls;)

dsc_0491De flesta dagarna har vi alltså gjort sportsliga aktiviteter. Har faktiskt aldrig sett R så i gasen som här. Idag åkte vi sju mil norrut till Perobas och där tog vi en båttur ut till ett kristallklart akvarievatten för att snorkla. R var först i vattnet och sist upp. 

dsc_0515Vi åkte tillsammans med en liten grupp turister som var från andra delar av Brasilien.

dsc_0544Aktiviteterna gör att jag får ro i själen. Vi badar, åker båt, snorklar, promenerar, jag har kört fyrhjuling över sanddynor och klappat hästar. Det finns absolut ingen tid för oro, stress eller ältande utan det är bara vitaliserande. 

dsc_0493Vattnet kryllade av vackra akvariefiskar….havets små mirakel..

dsc_05292013 åkte jag på en liknande resa till Turkiet (med forsränning mm.) och jag minns att det var så roligt. Tror att det här med fysiska, sportiga aktiviteter i naturen får bli ett stående inslag kommande semestrar. 

dsc_0520På den här bilden är jag oförställd och sprudlande glad men det syns ju inte pga plasten. För övrigt har jag så mycket annat att berätta om semestern som inte kommer fram på bloggen. Det har varit omtumlande känslor…se R i ny persona, jetlag, vänja sig vid allt det nya, språket jag inte längre förstår, nya perspektiv och tankar. Skall berätta för er så snart jag kan<3 Puss och kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Kerstin skriver:

    Vilken drömsemester ni har ? Och så skönt att ladda batterierna ? Ha det fortsatt bra och njut varje minut ☀️???