header-image

om varför jag stressar så ibland del 1 8 oktober 2016

img_9633”Over and Out”

Den här bilden tog Taha Fukowski på mig ”backstage”, så nu vet ni hur jag ser ut innan varje stel posering på mina outfit-bilder;) Jag tänkte skriva lite om stress och varför jag stressar och så. Samma vecka som jag åkte till Brasilien var det lite stressigt kan man väl säga (som vanligt). Jag jobbade x antal timmar, jag rodde i land en tenta, tvättade, hade en annan hemuppgift, skötte markservice hemma mm, och så hann jag med de bloggaktiviteter jag ville innan resan: Chokladfestivalen, pressfrukost med GHD, photoshoot med min fotograf, möte med min chef och så bjöd marknadschefen för Domaine in mig på en vinprovning med en fransk vinproducent och så var det säkert tio saker till jag kunde gått på. Angående bloggaktiviteterna så verkar det mest lyxigt och många kanske tycker att WOW VILKET LIV DU HAR, VARFÖR KLAGA!!!!? Yes det är grymt. Är glad varje sekund då jag får göra allt det här roliga och det är flera års slit och obetalt arbete bakom de spännande aktiviteter som jag gör. Anledningen till att jag går på alla dessa saker är för att jag tycker det är kul och så vill jag vara uppdaterad och ha en blogg som ”har koll” och som ger samtida trendrapporter. Då är det en del av bloggarbetet och att gå på pressrelaterade event/presentationer. Problemet är att det inte genererar tillräckligt med pengar, så ibland blir det en svår ekvation med 100% studier, frilansarbetet och alla sidoaktiviteter. EN STOR eloge till er som har barn därute + heltidsjobb (!) Mycket folk, inklusive min pojkvän, terapeut, familj och jag själv tycker nog att jag borde ta det lite lugnare då och då. Av olika anledningar är jag också mer stresskänslig och där måste jag se upp..är definitivt en person som skulle kunna gå in i väggen så småningom. 

img_9634Här är de saker jag skall göra för att stressa mindre:

  • Stå och glo i rulltrappan och inte springa förbi alla bara för att ”spara tid”
  • Inte titta på telefonen när jag går. När jag går runt i stan mejlar jag, messar jag och surfar jag att jag nästan går in i andra. Nu ska jag ha mobilen i fickan istället. 
  • Bara vara hemma någon kväll i veckan och ingenting. Inte sitta framför teven, jobba med datorn i knät och kolla på mobilen var femte minut, utan ta det lugnt och dricka te. Inte prestera och producera. 
  • Inte gå omkring och fixa grejer i lägenheten när jag borstar tänderna. 

H O L I D A Y

463cff57ce02896fc0dae6d18e22add9Men nu är det S E M E S T E R in BRAZIL. Skall försöka koppla av så mycket det går men ett och annat blogginlägg blir det allt;)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *