header-image

då har vi landat 7 oktober 2016

dsc_0382 aedsc_0399 dsc_0499dsc_0486dsc_0480 rtdsc_0430Holiday Mood

Efter en 15-timmar lång flygresa så har vi landat i ett fuktigt och milt Sao Paulo. Flygresan gick bra men jag satt på nålar halva resan…är alltid säker på att det ska störta rätt ner i havet och så kommer massa overkliga, existentiella tankar om döden och livet. Hoppar verkligen till av rädsla när det skakar och kränger på så hög höjd. Det har tyvärr blivit värre med åren, men det hindrar mig då inte att sätta mig i i det där stålröret då och då. Tack och lov så landade vi säkert och tryggt kl 05.00 lokal tid i morse. Vi är rätt slut båda två men ska ändå försöka maxa dagen så mycket det går. Rummet här på Porto Bay hotel är såå mysigt och frukosten var något i hästväg. Söta minibananer, färsk papaya, tio olika sorters bröd och stärkta vita dukar, samt fler servitörer än gäster – något helt annat än det man är van vid i sin lya i Kista där det blir lingongrova och Gevalia-kaffe till frukost. Ska njuta till fullo och uppdatera er om semesterlägget då och då<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Kerstin skriver:

    Koppla av o njut nu Angelica! Känner igen känslan med flygningar……inte kul ? Att jag utsätter mig ser jag som kognitiv terapi ? Har kommit så långt att jag inte skriker ut min ångest, haha ?
    Kram till dig ?