header-image

mot destinationen 6 oktober 2016

flight-smalltabletretinaReady for take off

Idag flyger vi. En efterlängtad semester börjar idag, mitt i höststressen och mitt i alla måsten. Känns overkligt och nästan lite ”förbjudet” att åka så här mitt i terminen men det kanske är det allra bästa egentligen. Nu kommer min stressiga vardag ersättas av strand, brasilianska limedrinkar, grillkvällar, skybars, goda middagar och ljudböcker. Jag kommer förmodligen tillbaka med massor av energi och inspiration både till bloggen och vardagen. Klockan 19 går planet och det känns bra att det går såpass sent för då kan man förhoppningsvis sova under större delen av resan. Idag åker jag en sväng till Chokladfestivalen (kan inte hålla mig för jag ä l s k a r choklad) och sen är det bara att åka hem och packa det sista. Nu kommer bloggen att gå in i ett ”holiday mood”. Har tidsinställda inlägg varannan från och med lördag och fram till den 21:e Oktober då jag kommer hem, och sen är bloggen igång som vanligt igen. Skall försöka blogga lite därborta också men man vet ju aldrig hur det är med Wifi. Ha en fin vecka bloggisar, Here We Go!!!<3 Bild här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *