header-image

the weekend 26 september 2016

dsc_08081dsc_0709dsc_0712dsc_0804dsc_0637cSVG

Sitter på flygplatsen i Stavanger och väntar på boarding-call. Har haft en supermysig weekend i SVG där jag verkligen kopplat av, hängt med min guddotter Thilde och Malin som är mamma till Thilde. Under dessa tre dagar har vi hunnit med Solastranden, ett besök på min gamla restaurang där jag jobbade, träffat Alessia, fikat, shoppat, ätit pannkakor, sett på Shrek med Thilde, njutit av stadskonst och gått ut och druckit vin i hamnen. En helg som varit fri från stress och med mycket sömn. MEN NU BÖRJAR ALLVARET! Så fort jag sätter fötterna på svensk mark så är det To-Do-listan som dikterar mitt liv. En alldeles rykande färsk tenta ligger i inkorgen som kommer att ta minst 20 timmar eller mer. Lika bra och sätta igång redan ikväll. I veckan kommer det en Stavanger-guide tänkte jag för där finns det guldkorn som man bara inte får missa. Ha en fin vecka nu bloggisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *