header-image

skjutdörrar 25 september 2016

fo%cc%88nsterI samarbete med Kronfönster, som bland annat säljer skjutdörrar på nätet, kommer här ett litet inlägg om inredning och vikten av fönster. Det finns fundamentala byggstenar i ett hem som skapar helheten och för mig stavas det F Ö N S T E R. Om man har en balkong, eller ett uterum, kanske ett par snygga skjutdörrar i glas vore något? Jag föredrar det framför en trädörr som leder ut till balkongen eller terassen. Det räcker alltså inte bara med skulpturer, ljuslyktor, designlampor, djurskinn, gröna växter och doftljus som luktar lavendel för den perfekta bostaden. Fönster skapar ljus och rymd till lägenheten/huset samt ger den urbaniserade människan någon slags kontakt med omvärlden, eller hur? Eftersom jag sällan vistas i naturen försöker jag nog att omedvetet finna ett substitut för det naturliga i den inredning som jag vill ha hemma. Gröna växter ersätter skogspromenader, organiska material fungerar som substitut till levande träd. För att i framtiden komma närmare naturen kanske ett par skjutdörrar från Kronfönster vore något helt enkelt. 

Detta inlägg är ett samarbete med Kronfönster

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *