header-image

mot norge 23 september 2016

ajkMot Stavanger

Idag åker jag till Stavanger på weekend!!! Skall besöka min väninna Malin och mitt gudbarn Thilde. Skall också fika med Alessia som jag hängde mycket med då och ha en reunion med lite fina människor som jag mötte under de där två åren. Marianne, Kjartan, Jorge och Lucia. Skall bli spännande, omtumlande och roligt att åka tillbaka och känna in staden som jag trivdes så bra i. Här ovan ser ni lite bilder ifrån helt galna upptåg..jag ordnade exempelvis en fest i mitt kollektiv där över 70 personer kom (!) Jobbar man på restaurang så lär man ju känna en del folk och speciellt om staden är liten. Crazy old times..;) Tänkte göra en Stavanger-guide också när jag kommer hem så ni får lära känna staden lite mer. Ha en underbar weekend finisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *