header-image

drömfåtöljen finns hos hem 6 september 2016

124138_hem-hai-chair-av-luca-nichetto-pris-fran-7-900-sek-1Dusty Pink

Här ser ni min absoluta drömfåtölj från designvarumärket Hem. Det är en stoppad fåtölj med metallram, kostar 849 euro och är designad av Luca Nichetto. Mitt inredningsintresse har ju fått sig en rejäl uppsving sedan jag flyttade ihop med R. Senaste inköpet var palmer och träd, men så fort jag köpt hem det som står överst på listan så blir jag förälskad i någon ny möbel, matta eller pryl. Hem är för mig ett nytt märke och därför extra intressant. Hems vision är att bli det självklara designvalet för generationen som vuxit upp med internet och drivs under parollen ”Every product has a story”. Hem erbjuder konsumenter unik design av hög kvalitet till rimligt pris, framtagen i samarbete med flera av världens främsta formgivare, bland annat Luca Nichetto, Nendo, Staffan Holm, Max Lamb och Gemma Holt. För 2016 presenterar Hem produkter formgivna av bland annat Karoline Fesser, Arthur Arbesser, Staffan Holm och Philippe Malouin. Det bästa av allt är att Hem nu öppnar huvudkontor i Stockholm vilket gör det ännu mer tillgängligt och starkt i Skandinavien. Hem lanserar också mattkollektionen Stripe Rug i samarbete med Milanobaserade modeskaparen Arthur Arbesser. Är ju väldigt sugen på en ny matta så skall definitivt kolla in kollektionen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *