header-image

time for a date 24 augusti 2016

1bfhEtt nytt tema på bloggen verkar vara kärlekstips eller aktiviteter som man kan göra med sin partner;) Men det blir väl så när man är i en ganska ny relation kanske. En jättemysig grej som vi gjorde i somras var att uppleva dejtboxen

tyDejtboxen är en paketerad och rolig dejt helt enkelt. De står för inspirationen och man själv står för genomförandet. I boxen som vi fick fanns det ett smaskigt glassrecept med massor av olika tillbehör och en rejäl trave med frågekort för att lära känna varandra lite bättre. Just frågorna gillade jag allra bäst för de var fantasifulla och uttänkta. Fick en hel del information om R som jag inte hade en aning om eller kommit på själv att fråga. 

bhAtt göra glass ihop var en kul aktivitet att göra tillsammans och glassen var lite ovanlig också eftersom det var kondenserad mjölk i. Dock glömde vi den i frysen någon vecka ?

nbTada – Resultatet. Valde metallfärgade sockerkulor som smaksättning och ett glasskex till. Mumsigt värre. Kan verkligen rekommendera att prova dejtingboxen om man vill göra något lite annorlunda med sin partner på hemmaplan. Det behöver ju inte alltid bli en dejt på restaurang ?

Detta inlägg är ett samarbete med dejtboxen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *