header-image

mildh press 25 år 23 augusti 2016

njkVa Va Voom for Mildh?

PR-byrån Mildh Press är en riktig veteran i kommunikationsbranschen. När många byråer stänger ner och kursar är Mildh Press större och starkare än någonsin. I torsdags firade de 25 år och jag gick dit med Annika, Annikas son Elmeri, Daniela och Åsa. 

chjDaniela med lime- och whiskydrink och så fotovänliga ölburkar. 

bheClick and Flash in the mirror<3

vExtra kul att gå på eventet eftersom jag har och har haft ett bra samarbete med Mildh Press sedan i vintras. 

cEventet hölls på Urban Deli på Sveavägen. Urban Deli är en blandning av typ matbutik, saluhall, restaurang och även bageri. 

bhpåDet bjöds på bubbel, drinkar, kanapéer och kallskuret. 

DSC_0145Det här är Jimmy Neda – han känner verkligen ALLA och kindpussas med the IT-crowd. Han har bott i New York i flera år och jobbat med stora kändisar och nu är han tillbaka i Stockholm och jobbar som mood manager/lifestyle concierge på Hotell Haymarket. Om man går ut på ngt jippo så är Jimmy garanterat där helt enkelt. 

bhäEtt grymt firande men det avrundades tidigt. Det är det jag gillar med sådana här tillställningar. Man går en timma eller två. Man bondar, hejar, kramas, dricker ett par glas och sen går man hem utan att bli alltför trött nästa dag. Ni som känner mig vet ju att jag är lite känslig och att mina batterier snabbt tar slut så därför är event en perfekt social grej för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *