header-image

denna vecka 15 augusti 2016

DSC_0235BAAAAM

Är hemma och känner mig dålig idag:( Lite frusen, lätt huvudvärk, rödlätta ögon och en trötthet som heter duga. Idag skall jag verkligen ta det lugnt så jag orkar med resten av veckan som är mer full än någonsin. Det dags att sluta snacka och istället leverera och jag pratar ju om de höstmålen jag satte i fredags. Veckans lista är lång men med roliga inslag. Allt liksom kickar igång nu och det är bara att ta ett djupt andetag och hålla tummarna att jag inte blir ordentligt sjuk nu. På schemat är det jobb, möte med lovande designer, presslunch på Atelier, hejdå-drink för Daniela, terapi, träning, Allsång på skansen-tisdag, kaffe med Louisa, pressfrukost hos Klong och så toppas hela veckan med att jag och R åker till päronen på lördagsmorgon. Here We go!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *