header-image

design sensation 11 augusti 2016

hotelVart jag mig i världen vänder så brukar jag ofta söka mig till magnifika byggnader, framförallt hotell, för att insuga en helt annan typ av atmosfär och känsla en den som finns i den enkla  vardagen. Har besökt kanske ett 50-tal tjusigare hotell genom åren. Delano i Miami, Ritz i London, The Excelsior i Hong Kong osv. Ett lugn infinner sig så fort jag klivit innanför dörren. Det är någonting med den visuella perfektionen…specialdesignade karuselldörrar från BoonEdam, välkomponerade snittblommor från San Remo, mjuka chestersoffor, servitörerna i stärkta skjortor som kan alla världens språk..har suttit i timmar i dessa palats och bara studerat människorna, omgivningen. Jag har bloggat, skrivit dagbok och och druckit dyra kaffedroppar för det är ju det jag har haft råd med som den resande student jag varit. När jag behövt skriva inlägg, redigera bilder osv sitter jag gärna på ngt hotell och känner mig sådär citychic som Carrie i Sex and the city. Hon satt ju alltid på olika hotell i New York och skrev sina krönikor. Prova själva och se hur mycket ni får gjort:) Bilder här

Detta inlägg är ett samarbete med Boon Edam

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *