header-image

nio månader 10 augusti 2016

111Skärmavbild 2016-06-13 kl. 21.50.25DSC_0592Nu har det gått nio månader sedan jag träffade Ralph via Tinder, och för att fira bokade vi en natt på hotell Pier 16 på Lidingö – en riktig ”staycation”. Det ger energi att åka iväg ett par dag, även om det bara är i närområdet. 

wdSå här glad var jag över att komma bort från stan lite. Pier 16 ligger precis vid vattnet vid Gåshaga Brygga med fantastisk utsikt över skärgården. 

DSC_0524Och inredningen var det inget fel på. Gillade kuddarna extra mycket. 

DSC_0546Känslan av att landa i en hotellsäng efter en hektisk arbetsvecka. 

gfhR hade med sig en flaska champagne och vi skålade på balkongen och pratade om livet. 

DSC_0616I veckan gjorde vi också en liten övning för att optimera vardagen och livet ännu mera, och denna övning är inspirerad av Isabella Löwengrip. Övningen går ut på att man skriver ner 100 mål som man vill uppnå i livet. Över en middag plitade vi ner 25 stycken mål till att börja med och sen diskuterade vi när vi skulle kunna göra detta, hur, var osv. Vi satte upp målen på kylskåpet och tanken är att vi skall boosta varandra för att nå målen tillsammans. 

DSC_0664Här kommer bilder på middagen och det blev italienskt för hela slanten. Här ser ni en fräsch bruschetta med färsk mozzarella. 

xsTill varmrätt blev det pasta med ricotta, parma och mangold. 

DSC_0720Prisvärd och god middag. En förrätt, två varmrätter, en dessert, två glas vin och en kaffe för 600 kr.

DSC_0676Äntligen har jag fått fason på håret och det pga en locktång. Har börjat använda det nu till speciella tillfällen efter att ha kollat instruktionsvideor på Youtube. Är så lat när det gäller mitt hår och orkar aldrig fixa så mycket, men det är faktiskt en annan känsla när man lagt 10 min extra på barret. Skall skriva ett längre inlägg om hår-issues snart tänkte jag. 

DSC_0724Tänk att jag fann honom till sist – the man. Håller tummarna och ber en bön för många år tillsammans<3

cbhSkål för kärleken<3

DSC_0730Utsikten från balkongen. Skärgård, båtar, salta vindar och segel. Miljön gjorde oss stärkta och inspirerade och veckan har börjat bra. Kan varmt rekommendera ”staycations”. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *