header-image

lite lyxfika 25 juli 2016

DSC_0281Chokladtårta och Bubbel

Häromdagen bjöd jag in Taha på lite kvällsfika för att liksom tacka honom för alla timmar han ställt upp som fotograf under vintern och våren och för att han är en helskön typ och kul att hänga med. 

atJag valde att bjuda på chokladmoussetårta (som jag fick som inflyttningsgåva av Maxi i Häggvik) och lite bubblande rosè. 

DSC_0276Den var fin att titta på alltså. För er som inte vet bor jag nu i Kista, också kallat Stockholms ”Silicon Valley”, men kanske lite överdrivet;) Sedan jag flyttade hit är jag fascinerad över energin som finns här. Gallerian är alltid smockfull av expats och folk från hela världen och det beror ju på att Ericssons högkvarter (där R jobbar) ligger här samt Sverige-kontoren för bland andra IBM, Samsung och Nokia.

gsJag valde att bjuda på Patriarche Crémant de Bourgogne Brut Rosé. Bubbligt och supergott:)

DSC_0264Till kakan serverade jag hallon och vispgrädde. För er som inte provat: Vispa grädde, socker och frysta hallon till en tjock och fluffig smet och servera till en kaka med choklad i, typ kladdkaka eller liknande. Helt sjukt gott. 

arBildskönt eller hur? Och dessutom väldigt gott. Fatet är designat av Lars Wallin och är en del av hans serie Lace för Fyrklövern. Ha en superfin vecka finisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *