header-image

leopardmode 13 juli 2016

PicMonkey CollageMode med klös

Kommer ni ihåg leopardens modeintåg för några år sedan? Leopardmönstret gjorde entrè på modescenen på 50-talet och då var modemogulen Christian Dior som med leopardmönstrade klänningar fick den samlade internationella pressen att tappa andan. Succèn var ett faktum och applåderna ville aldrig tystna. Fram till dessa dagar har leopardmönstret varit en dekadent signatur för varumärket Dior och afrikanska djur har länge varit en resurs för modehusets klädinspiration. Trender kommer och går men leopardmönstret verkar komma tillbaka säsong efter säsong. Här är mina tre leopardfavoriter för hösten:

Favoriter: Strumpbyxor/Pretty Polly, Väska/Jimmy Choo, Skor/Tod`s

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *