header-image

personal shopping 5 juli 2016

9-800x533Anlita private shopper

Ni vet väl att ni kan anlita Private Shopper för personal shopping? Företaget där jag jobbar sedan i våras. Jag är igång och är främst på Nacka Forum och Mall of Scandinavia, och det är verkligen jätteroligt att styla kunderna. Som många andra trender så startade tjänsten med personal shopping i USA för ett antal år sedan, men nu är trenden stark även i Stockholm. Behovet finns och vi har massor av bokningar även på sommaren vilket är jättekul. Än så länge är det vanligare att man använder tjänsten någon gång om året, eller vid något enstaka tillfälle, men det kanske bara är en tidsfråga innan var och varannan person har en private shopper i sitt nätverk. I takt med att shoppingutbudet ökar, blir det allt svårare för konsumenten att välja och därför kanske det är skönt att låta någon (som exempelvis jag;) ta besluten. 

Foto: Taha Fukowski

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *