header-image

vardagsromantik 3 juli 2016

DSC_0287Surprise: The Bachelor Box

I relationen med Ralph har jag upptäckt att jag är en sucker för romantik och vardagsmys. Vi äter gärna en god middag en måndag som en lördagskväll. Att få vardagen tillsammans lite roligare och mer romantisk tror jag är viktigt i en relation, istället för att ge allt på semestern eller bara på helgen. När vi varit ifrån varandra har vi också börjat ge varandra något fint, så sist jag varit iväg för att ta körkort överraskade jag R med en ”Bachelorbox”. Det är ju så roligt att bli överraskad i vardagen istället för bara jul och födelsedagar. 

bgtKonceptet tyckte jag var oerhört spännande: En box med kalsonger, strumpor, någon skönhetsprodukt för män och så en överraskning av något slag. Marknaden är ju så fokuserad på kvinnor när det kommer till lifestyle, så det är tacksamt med ett alternativ för män. Ralph var spänd och nervig när han öppnade paketet som inte ens jag visste vad det innehöll.  

DSC_0306Roses are red….or pink..de stod två dagar på vårt köksbord och sedan dog dom. ICA:s rosenbuketter rekommenderas inte. 

DSC_0369Boxens innehåll var överraskande välfyllt: En sidennäsduk från Tiger, en kroppslotion, en tandborste, strumpor, pastiller och en tandkräm för vitare tänder. 

DSC_0370Den här näsduken blev en favorit. 

DSC_0371Och strumpor är ju alltid bra att ha..

DSC_0378Glad och nöjd Ralph<3 I helgen så har R varit i Köpenhamn med sina killkompisar så då får vi se om han överraskar mig också;) ha ha förresten ser ni glasögonen utan glas?! Köpte dem i Hong Kong (då med fönsterglas i) och använde dem på vissa event och de har hängt med. Ville se hur R såg ut i glasögon och jag tycker han ser ut som en reklamare eller en journalist eller nåt, för visst har denna yrkeskategori ofta lite runda, utstickande glasögon? Nu skall jag ta fram godis och ladda för matchen mellan Island och Frankrike. Ha en fin söndagskväll<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Carolina skriver:

    Helt rätt inställning tycker jag. Det är ju vardagen som är livet. Gillar också att öppna en flaska Champagne på en tisdag eller att komma med en liten present helt oväntat.
    Sen det där med blommorna, ibland kan rosor fr Liedel stå i 2 veckor medan de från fina blomsterbutiken på hörnet endast i 3 dagar och ibland inte. Svårt att veta vad men ska tänka på när man köper just rosor.