header-image

nyttiga snacks 28 juni 2016

DSC_0511DSC_0521DSC_0536DSC_0533Fika

Så här brukar det se ut när jag jobbar med bloggen, skriver en tenta, skriver ett mejl eller håller på med något annat på datorn. Har ofta någon typ av snacks på köksbordet, typ bär eller nötter och nu även något så bra som ”Fikaboxen”. Fick ett bud med denna grymma box som är full med nyttig energi att ha under dagen. Detta företag levererar helt enkelt olika blandningar ända fram till dörren, direkt i brevlådan. Boxarna är fyllda med fyra portionsförpackade smakblandningar innehållande en mix av nyttiga nötter, choklad, torkad frukt, bär och fröer. Bra att få ett sundare alternativ om man som jag gärna småäter choklad och mackor stup i ett. Nu skall jag iväg och jobba, ha en finfin dag bloggisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *