header-image

glad midsommar 24 juni 2016

IMG_7270IMG_7275IMG_7280IMG_7284IMG_7286IMG_7288IMG_7307IMG_7304IMG_7301IMG_7300IMG_7295”Som en vanlig sketen onsdag”

Då var den här – dagen D då sommaren nått sin peak och då ljuset vänder. Lite vemodigt egentligen. Vår midsommar är stilla och städad och ingen Pripps Blå-reklam direkt. Vädret är trisst och lite regnigt. Ralph är tvungen att jobba lite hemifrån (!) Han fick ett samtal från mellanöstern (som han supportrar på Ericsson där han jobbar med ekonomi) om någon viktig rapport så han sitter och knappar på tangenterna och jag bloggar he he. Vi åt en brasiliansk kycklingrätt och drack ett glas vin och det var vår midsommarmiddag. Gott men kanske inte så midsommar-aktigt. Allting känns lite som en vanlig sketen onsdag eller nåt, men det tar vi igen någon annan dag tänkte vi;) De här fina bilderna är från i tisdags och tagna av Taha Fukowski. De får väga upp denna gråa dag. Ha nu en underbar kväll midsommarfjun<3

Outfit: Tröja/ Capri Collection, Byxor/Tiger of Sweden, Väska/Dolce & Gabbana, Armband/Andeliusgribbe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *