header-image

sofie och kalles förlovningsfest 12 juni 2016

DSC_0267Förra lördagen det då time for love celebration! Sofie och Kalle som vart tillsammans typ i fem år och som nyligen blivit husägare också. Frieriet skedde på den grekiska ön Santorini och nu blev det fest som grädde på moset. 

ngAlla var tjusigt klädda och lägenheten var dekorerad med snittblommor, kärlekssymboler och en slags rosa aura. 

DSC_0261Fina Sofie som stått vid min sida sedan 2009 då vi träffades i Norge. Det har blivit många resor, utekvällar, weekends, nyårsaftnar, fredagsmys, parmiddagar, tjejträffar och mingelstunder med denna donna. 

chDet bjöds på gott kallskuret, exotisk frukt, örtig potatissallad och läskande hallonbål. Tyvärr glömde jag att fota maten men ni kan säkert tänka er..

DSC_0263Fina Ralph fångade jag i en märklig pose. Samma dag hade jag införskaffat en vit lite mera poppig skjorta med prickar på till honom. Han är väldigt förtjust i rutiga skjortor men jag tycker de ger för mycket kontorsvibbar, så har satsat lite på hans styling;) 

DSC_0262Här är en av Sofies bästisar Josefine. I November satt vi i Sofies soffa och klagade över att vi nog aldrig skulle hitta kärleken. Ett par tinderdejter senare fann vi våra prinsar, och Josefine fann sportfiskaren John. Hon verkade lyckligare än någonsin. 

DSC_0270Förlovningstårtan blev en succé. Det var företaget Dona Doceira som gjorde den superfina tårtan. 

DSC_0272Rosa, glammig och med massor av sockerkristyr på. Tjusigt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *