header-image

en lista om lite allt möjligt 11 juni 2016

TACOS 019Listan är inspirerad av Sandra Beijer men uppblandad lite grann med andra frågor:)

Brukar du komma i tid? Oftast tror jag. Blir stressad av att komma fem minuter för sent. Känner att jag tappar kontrollen. Behöver ”ställ-tid” innan alla mina aktiviteter och jag behöver liksom vänja mig in i sammanhanget och det gör jag inte om jag kommer när allting börjat. 

Har du bra kondis? I perioder då jag tränar regelbundet. Just nu hyfsad eftersom jag hållit vad jag lovat och tränat 2-3 gånger varje vecka i vår. 

När blev du fotad senast? Av syrran på Riverton Hotell. 

Hur känner du dig? Alltså lätt på något sätt. Jag har klarat av de allra värsta hindret när det kommer att köra bil: Att faktiskt få den att rulla och gå framåt. Att gasa i över 70 och blinka, stanna osv. Full av optimism och självförtroende att det kanske går ändå. Igår hade jag två körlektioner, lagade sydamerikansk soppa med svarta bönor, jobbade undan en hel massa administrativt och så övningskörde jag med pappa en timma. Helg-feeeeeling på den! Nu i helgen skall jag sola, lyssna på podcasts, laga mat, plugga körkortsteori och övningsköra. Inte mycket annat.

PicMonkey Collage (3)Vanligaste färgerna på dina kläder? Just nu mörkblå, svart och vit. 

Blir du bra på kort? Om jag fixat mig lite brukar jag bli nöjd. 

När och varför grät du senast? I måndags innan förskolan dragit igång. Av nervositet, av omställningen från Stockholm till landet och att vara borta från Ralph så länge. Ibland blir allt bara för mycket. 

Var det pinsamt att svara på det? Nej.

Favorit dryck på morgonen: Kaffe med mjölk. 

Kan du laga mat? Med kockutbildning i bagaget kan jag driva restaurang hehe;) Jo men typ. När det kommer till matlagning har jag stort självförtroende och alla rätter och sociala bjudningar känns genomförbara och blir oftast bra. 

DSC_0418Är du nyttig? Äter gärna choklad varje dag, ibland blir det ett glas vin i fler än två dagar till middagen och jag äter gärna ngt sött efter maten så njaaaeeee…70% nyttig och 30% onyttig kanske. 

Är du blyg? Ok först min ”sociofobiska” sida. Jag kan älta, gräma mig, bli nervös och ängslig inför saker och sedan ställa in. Oftast går det dock bra när jag väl ger mig in i det sociala. Jag blir också slutkörd fort när det är för mycket folk. Batterierna laddas ur fort för jag tar in för mycket av det som sker. Jag har känselspröten ute hela tiden och det tar på krafterna. Efter en intensiv och social tillställning måste jag hem till min kammare igen. Men. Min stora gåva är att jag är mycket flexibel i sociala sammanhang och kan känna in genom att lägga märke till detaljer som exempelvis vad folk har på sig, samtalsämnen och kroppsspråk osv. Sen är jag ofta uppdaterad om världsläget, jag scannar mycket bloggar och tidskrifter och så pluggar jag och då finns det alltid någonting att tillföra. Sen är det ett vinnande koncept att lyssna, bjuda på sig själv och ge komplimanger. Det har alltid funkat för mig. Bilden nedan är från lite sociala tillställningar som passade frågan:)

PicMonkey Collage8Planer inför sommaren: Alltså jag jobbar fortfarande på mina planer men hittills ser det ut så här: Det blir jobb och personal shopping och bloggande framförallt. Sommaren är knegandets tid för mig och har vart sedan jag var 14. I Augusti åker jag till Göteborg igen för att ta fler körlektioner, för att läraren anser att jag behöver lite mera körning innan jag kör upp. Känns halvkul att jag inte kommer att ta körkortet nästa måndag men å andra sidan känns det bäst så. Nästa helg tar jag en liten paus från körningen och åker på lyxweekend till Ystad i Skåne med Erik. En riktig kompishelg som skall fyllas med god mat och spa och häng. Några veckor senare åker jag till Hooks Herrgård med Sofie och sen då till Göteborg i Augusti med Ralph och fem dagars övningskörning inför uppkörningen och teoriprovet. I September blir det en weekend till Stavanger för att träffa gamla vänner, min härliga väninna Malin och mitt gudbarn Thilde. I Oktober väntar troligtvis en två-veckors solsemester till hemlig destination (än å länge he he) men den bomben släpper jag när flygbiljetterna är köpta. Bilden nedan är tagen vid en pool på ett hotell i Karlstad. Tyckte den var lite cool. Ha en fin helg nu finisar!

DSC_7014

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *