header-image

I dream my painting and I paint my dream 5 juni 2016

picDesenio

Sex stycken (!) nya posters har kommit upp på väggen. ÄNTLIGEN! I nuläget har jag absolut inte råd med tokdyra konstverk även om jag så gärna skulle vilja men just nu tycker jag att billigare posters är minst lika snyggt. De här fyra beställde jag från nätbutiken Desenio som har tusentals motiv att välja bland. 

DSC_0039Jag passade även på att beställa två posters från Poster Store, bland annat den här populära kartan ”Map of Stockholm”  och ramade in den med en ram jag köpte på Åhlens. Kan den vara en av de mest populära affischen i Sverige? Varenda inredningsblogg och instagramkonto har minst en karta vid köksbordet och jag ville inte vara sämre;)

DSC_0037Tada!! Så här blev en av fotoväggarna. Stockholm-postern från Poster Store till vänster, min japanska tavla, och så tavlan med vackra vågor med guldram från Desenio. Till höger en gipsmålning jag hittade på loppis i Karlstad. 

DSC_0063Så här ser andra väggen ut. I dagsläget är den här väggen som ni ser brun – en färg som jag ogillar och tanken är att det skall bli en vit vägg men inte just nu och tills dess får man göra det bästa av situationen. Till vänster: En drömmig och fin poster på en kvinna (Också från Poster Store) Lite filmisk sådär men ändå inte den typiska Monroe-bilden som mer känns som kitsch. Bredvid den en rosa flamingo, palmer och postern från Uruguay.  Palmer och flamingos representerar minnen, resor och det som inte finns i Sverige. Att sätta upp bilder på en granskog och en målad varg hade inte känts lika spännande. En tavelvägg för mig skall stå för minnen, fantasier, fiktion och kreativitet. 

DSC_0060På en av vägghyllorna ställde jag det här motivet av Tina Eriksen som är en dansk konstnär och motivet heter Late night conversation.

Nu har rummet blivit mer ombonad och mysigt. Doftljus, designkuddar, snittblommor, tavlor, gröna växter, smakfull belysning och travar med böcker gör mig lugn och harmonisk. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *