header-image

en solig kväll 1 juni 2016

gdSolig dag och BIO = Sant

Hade en magisk kväll i måndags efter 8 timmars plugg. Mötte upp Erik som bjöd mig på bio och popcorn. Vem har sagt att man bara måste vara ute när det är sol!? Vi såg ”The Dressmaker” – ett komedidrama som hade lite av samma knasiga anda som Tarantino-filmerna. Blod, mord, humor, vackra klänningar och mixade årtal. Man visste inte om man befann sig på 1800-talet eller 20-talet. Hjärnan blev snurrig och det hände något inifrån, precis som det skall göra när man ser en riktigt bra film. Körde på kort-kort klänning från Monki, mina Adidas-skor och min svarta favvotröja som är så skön. 

DSC_0764Fullkomligt älskar Stockholm när solen tittar fram. Vilken stad! Vilken skönhet! Den här bilden är tagen vid Lydmar Hotell där kostymklädda affärsmän satt och drack Gin & Tonic till dunkande reaggae på uteserveringen. 

DSC_0780Typ halva Stockholm var ute och promenerade kändes det som. Magiskt. 

Godmorgon förresten. Är på väg till pressfrukost hos Mildh Press på Östermalm men först skall jag fota lite med Tove. Efter det blir det träning och sen studier från lunch till sen ikväll. Skall också laga lite mat. Kvällens meny: Burger à la France med karamelliserad lök och Brie de Meaux. Ha en underbar dag<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *