header-image

just nu 26 maj 2016

IMG_5607Om livet just nu

Thinking of:
Sista tentan innan körskolan. Kommer jag hinna? Ekonomiska bryderier eftersom jag just betalade svindyr körutbildning i klumpsumma plus saftiga SJ-biljetter.  

Watching:
Just nu egentligen ingenting. Gör fortfarande research inför nästa stora serieupplevelse. 

Reading:
Akademiska artiklar, blogginlägg om lifestyle, massor av nyhetsartiklar om det försvunna Egypt Air-planet, IS och NATO. Jag har märkligt nog ett lika stort politiskt intresse som lifestyle intresse. Om jag fick välja att läsa om min master skulle jag läsa internationella relationer, stadsvetenskap och utrikespolitik. 

Planning:
Tavelväggen med alla mina posters från Desenio, Voked och Poster Store. Den här väggen var fin

Wearing:
Idag bar jag: Tischa från Nike, jeans från Cheap Monday och sneakers från Adidas. 

Listening to:
Controlla med Drake och Can`t stop the feeling med Justin Timberlake<3

Eating:
Har ätit en exotisk och svår rätt från Linas Matkasse. 

Wanting:
Skulle vara härligt med en ledig sommar men det ser ut att bli mycket sommarjobb, personal shopping och körskola och minimalt med ledighet. I N T E det roligaste men om det innebär pengar på kontot och ett körkort är det värt det till 100%. Men. Kommer att åka på lite weekends med goda vänner bland annat till Hooks Herrgård och Ystad spahotell. DET SKALL BLI UNDERBART!

Looking forward to:
Ser mycket fram emot fredag för då skall jag ta det lugnt. Träna, basta, blogga, ladda inför lördagen då jag har fått ett spännande men nervöst uppdrag på Mall of Scandinavia. Stay Tuned! 

Lista hämtad från Sandra Beijer

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *