header-image

på g 23 maj 2016

DSC_0360Stress Press

Två veckor kvar innan sommarlov, eller för min del tre veckors körskola  i Ytterby. Det märks kan jag säga. Stämningen inombords är lite smånervig och stressig just nu. Massor skall hinnas med innan den 5:e Juni då jag sticker. Lägenheten behöver vårstädas, två smockfulla pressdagar, en stor tenta plus kompletteringar, jobb, förlovningsfest och så ligger jag efter med en hel del andra måsten också. Bilden är tagen från idag nära Slussen innan vi hade en ”Sälen-Reunion” med de som arrangerade resan till Sälen – Jonas och Per. Först drack vi bubbel på Sjöfartshotellets rooftop-bar och sen käkade vi thai på legendariska Thaiboat medan vi planerade nästa resa till fjällen. Vintern kommer snabbare än man tror så lika bra att vara redo för skidsäsongen;) Efter denna mysiga måndag är det dags att dra i växeln: Två pressdagar, frisörbesök, admin jobb, studier, jobb, event och däremellan bloggen, tvättberget och matlagning. Har också ett hundratal bilder både från idag och förra veckan som jag ligger efter med men imorgon kväll efter en hektisk dag skall jag jobba med bloggen i lugn och ro tänkte jag. Ha det fint så länge<3

Outfit: Tröja/Vila, Kjol/Monki, Sjal/Twist & Tango, Skor/Adidas Stan Smith, Väska/Molino PR

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *