header-image

pizza, förlovningsfoton och vänskapshäng 16 maj 2016

DSC_0885DSC_0097DSC_0045Photoshoot

Min helg spenderade jag i goda vänners lag. I lördags åkte jag och Ralph med Sofie och Kalle till ett slott nära Rotebro för att ta förlovningsbilder. Kalle och Sofie förlovade sig på Santorini förra året och den 4:e Juni är det dags för förlovningsfest. Längtar redan<3 Efter fotograferingen åkte vi hem till dem och åt stora lass med tacos, massor av godis och så fyra timmar Eurovision på det. 

7Pizza och söndagshäng

Sen igår hängde vi med Erik och Carl i deras mysiga lya i Hässelby Strand. 

22Peperoni-pizza och prat om senaste nytt är bästa sättet att spendera söndagar på..

9Erik<3

11Fotade lite på deras fina blommor också. Det är så grönt precis överallt nu, även inne. 

10Barefoot – det godaste rosèvinet. Smakar jordgubbe med citron och socker. En väldigt härlig helg utan arbete, studier eller måsten. Känner mig laddad för en ny vecka. 

Idag har jag office-day och personal shopping i Mall of Scandinavia samt förberedelse för presentation imorgon. Resten av veckan bjuder på invigning av butik, ett mingel med spanska turistbyråer på operaterassen, middag med Ingrid, fika med Elis, häng med Erik och Carl, seminarium mm. Here we go! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *