header-image

en måndag i maj 9 maj 2016

DSC_0754DSC_0449DSC_0439DSC_0451DSC_0460DSC_0465Veckans Planer

Godmorgon finisar! Bjuder på lite morgonbilder med kaffe i min söta kaffekopp från Wik & Walsøe, müsli med kokosflingor och färska bär samt mandarinjuice i glas från Spiegelau och så lite bara ben och gröna växter. För er som inte visste det så var jag denna helgen ute på vift igen (!) och den här gången på en finlandsfärja till Helsingfors med R. Blogginlägg och guide om den härliga kryssningen kommer till er inom en vecka. Det är ingen måtta på mitt resande nuförtiden och jag vill verkligen tala om för er hur tacksam jag är för att jag får möjligheten. Dels har jag bloggen att tacka för det (förresten firar bloggen sex år i år), sen är det genom studier, internships, jobb, sommarkurser och volontärjobb som jag berättat om förut. Inget har kommit gratis till mig utan allt handlar om hårt arbete, envishet och  målmedvetenhet. Denna vecka är lite lugnare än tidigare veckor och det beror främst på att jag INTE skall resa iväg i helgen utan befinna mig på hemmaplan. Skall jobba, ha ett väldigt spännande möte, seminarium, Eurovision-konsert, träning, photoshoot och BBQ bla. Happy Monday finisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *