header-image

stressiga veckor 25 april 2016

4_1000Har nu två veckor framför mig som är totalt fullsmockade till max. Flera arbetsdagar plus personalshopping, möte med gallerian Nacka Forum, möte med PR-byrå, den roliga matmässan Gastronord, en presslunch med mat gjord av stjärnkocken Pontus Frithiof på Arlanda, skönhetsmässan i Kungsträdgården, seminarium och introduktion av kursen Celebrity Cultures, och så två resor, en till Polen och en till Finland mitt i alltihop. Jätteroligt men också en del stressiga moment i det hela. Emellan alla åtaganden skall jag klämma in diverse möten, bloggande, tvättid, packning och kvalitetstid med pojkvän osv. Jag tar ett djupt andetag och kör helt enkelt! Tur att jag hade ledigt i lördags då jag inte gjorde någonting. Jag och R spenderade lördagen i soffan med mackor, Ben & Jerries och House of Cards. På eftermiddagen gick vi oduschade och ofixade och åt sushi och så gick vi tillbaks till soffan och fortsatte vårt seriemaraton. Ibland är det härligt och (tror jag) nyttigt att vara lat och skita i dieter, måsten och åtaganden. Att inte producera någonting och bara ge sig hän till slapphet och slacker-tillvaro. Känner att jag hämtade kraft i massor. 

Illustration:Polona Žalig

Kategorier:

Taggar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *