header-image

nytt hår och nya smycken 16 april 2016

DSC_0029 smyckeDSC_0027DSC_0022The new look

Här kommer några bilder från igår som jag tog direkt efter frisören. Bestämde mig i sista sekund att passa på att styla om lite i barret eftersom det var så billigt. Eftersom jag inte kunde förklara hur jag ville ha det på min knaggliga portugisiska så tog frisören saken i egna händer och klippte en decimeter direkt, och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Fick en modern, väldigt skandinavisk frisyr som dessutom är lättstylad. På bilden ser ni också mina nya smycken från OXXO Design som jag beställde på smyckesshopen Amaze. Snygga smycken till bra priser. Nu är jag i Paris och väntar på flyget till Stockholm. Resan har gjort mig smartare och jag har fått ett nytt ”akademiskt” självförtroende. Jag levererade min presentation i 20 min utan att staka mig för doktorander och professorer från Portugal, Turkiet, Irak, Brasilien och Sverige och fick bra gensvar från allihop. Har fått en handfull värdefulla kontakter och nya perspektiv. Man klarar definitivt mer än man tror. 

Outfit: Top/HM, Smycken/OXXO Design, Klocka/Maggio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. http://visualisterna.se/tove-castor/ skriver:

    Snyggt!

    Ses vi kanske nästa vecka?