header-image

hudens bästa vän 14 april 2016

DSC_04372.0 serumet

Som ni vet så är jag ju ett S T O R T fan av serum  och i mitt badrumsskåp hittar ni just nu det här serumet från Filorga. Just hudvård tycker jag får kosta lite eftersom det är det jag har närmast mitt ansikte. Det som jag lägger mindre pengar på är smink och det har jag bara två-tre gånger i veckan på mig, men istället färgar jag fransar och bryn samt sköter huden minutiöst med krämer, ansiktsmassage och bastu två gånger i veckan för att öppna porerna. Iaf så är detta serum min nya favorit. Denna TIME-ZERO® är ett serum med med aktiva ingredienser, inspirerad av senaste anti-rynk innovationerna inom estetisk medicin. Hyn får lyster och mår bra helt enkelt. Rekommenderas:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *