header-image

på önskelistan 13 april 2016

vividus_980x540Hästens Vividus

Imorgon lanseras min absoluta drömsäng på Salone del Mobile i Milano: Hästens Vividus. Och GISSA vad den kostar!? 1,1 miljoner, och för denna summa får du en ypperlig säng som tagit 320 arbetstimmar att göra. Materialet består av svensk furu, tagel och hästhår samt ull och ger troligtvis en helt fantastisk skönhetssömn. Olika lager av ren bomull, ull, mohair och tagel av högsta kvalitet är material som andas naturligt, för bort fukt och bidrar till rätt temperatur. Vilken dröm att kunna ha råd med en sådan här lyxsäng. Tills dess får jag nöja mig med min IKEA-säng som är rätt skön den med, men inte alls i samma klass som Vividus. Var ju på pressfrukost hos Hästens förra veckan och där presenterades också lite andra nyheter, bland annat sängarna Classic och LuxuriaClassic är en sofistikerad och minimalistisk kontinentalsäng som jag själv skulle kunna tänka mig att köpa om jag någon gång investerar i ett hus och priset är mer på en mer lagom nivå. 

Här är lite generell fakta om Hästens för er som inte visste:

Sedan 1852 har Hästens åtagit sig att utforma den bästa sömnen. De skickliga hantverkarna i Hästens ateljé i Köping har förfinat hantverksarbetet i generationer. Varje säng är handgjord, endast av de bästa naturmaterialen. Med verksamhet i 36 länder och mer än 200 partners i Europa, Asien och Amerika har det lilla familjeägda företagit vuxit till en global tillverkare, återförsäljare och kunglig hovleverantör av premiumsängar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *