header-image

på charles de gaulle 8 april 2016

IMG_4129 IMG_4127Hej svejs på er<3 Sitter i Paris på Charles de gaulle och väntar på mitt plan till Lissabon. Fördriver tiden med House of Cards, planlös fönstershopping och att titta på resande folk. Har en gammal bekant i Lissabon som jag kontaktade och som skall ta ut oss ikväll på en av Lissabon finaste takbar med utsikt över hela stan, och där skall vi dricka Sangria medan vi tittar på solnedgången. Känns drömmigt och overkligt att detta kommer att ske om sex timmar när det är rått och halvtrist väder i Paris, men väderleksrapporten i Portugal ser lovande ut. Lovar att göra regelbundna blogguppdateringar till er där nere<3 Ha nu en fin helg!

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *