header-image

frukostdrömmar 5 april 2016

DSC_0038Avokadomackor och resfeber

Godmorgon bloggisar! Brassar på med rejäl frukost idag och favoriten just nu är musli med kokosflingor, bär och yoghurt, te och avokadomackor med grön chili. Förresten börjar jag få lite resfeber. På fredag kl 19.00 sitter jag på någon uteservering vid Rua das Portas de Santo Antão eller på någon annan gata i det som kallas för Europas San Fransisco, vilken känns som helt overkliga tankar i dagens dimmiga Stockholm. Men veckan är långt ifrån över än. Skall fortsätta plugga och förbereda både tenta och presentation samt göra en del ärenden i stan idag. Ett ärende till PR-byrå, en snabbis till gymmet samt fixa linsskydd till kameran, plocka ut sommarkläderna och laga ett mål mat. Och så studier hela kvällen. 

Bjuder på lite resbilder från Urban Outfitters reseblogg som jag tyckte var så inspirerande:)

lisb

Ha en fin tisdag finisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *