header-image

två pressvisningar 4 april 2016

IMG_4029DSC_0787Premiär av Grease på Silja Symphony

Förra veckan gick jag och Erik på en festlig förhandsvisning av musikalen Grease på båten Silja Symphony (skall för övrigt på kryssning på samma båt i Maj) och det var ett sant torsdagsnöje. Det serverades bubbel och tapas till föreställningen som bjöd på en kavalkad av snygga kostymer och sköna hits från den populära musikalen som alltid känns lika aktuell. Musikalen var på engelska vilket jag tycker var bättre – låter mer autentiskt och låtarna blir mer lik originalet. Föreställningen kommer hålla på mellan 1/4 till den 31/5 både på Silja Symphony och Silja Serenade och väl värd att se. Efter showen bjöds det på lyxig skaldjursbuffè och en hel del andra godsaker. 

DSC_0367DSC_0386DSC_0355Glassfestivalen

Och så har jag varit på årets kanske smaskigaste pressvisning, nämligen den som bara handlar om glass och sötsaker. Glassfestivalen 2016 är den 22-26 April på Stockholmsmässan i Älvsjö tillsammans med Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar. Mässan kommer bestå av både mindre och större producenter och de flesta från Sverige. På pressvisningen fick jag smaka på både getmjölksglass från Gettergod Gelato och gudomlig vegansk glass från StikkiNikki. Min absoluta favorit var nog ändå såskungen Calle Cederströms goda efterättssåser för jag tycker ju att all glass skall ätas med massor av sås. Som sagt, glassfestivalen är väl värt ett besök om man älskar alla typer utav glass, eller om man är lite trött på de vanliga glassmärkena och vill testa något nytt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 1. Tove Castor skriver:

  Härligt!
  Hoppas allt är bra, ses vi snart? Vad har du inbokat?

  Kram

  • angelicahellgren skriver:

   Hej! Hästens pressvisning på onsdag men annars mest studier:) hoppas vi dimper in i varandra snarast! xxx