header-image

wienercaféet 3 april 2016

DSC_0039DSC_0041DSC_0063DSC_0071DSC_0088DSC_0076DSC_0078DSC_0081DSC_0082Franska våfflor och djupa samtal

En av de saker jag gjorde i påskas var att tillsammans med Daniela besöka Wienercaféet på Östermalm och pröva deras oemotståndliga franska våfflor med Perfect Day rosè. Otroligt fotovänligt så därför blir det något av en bildbomb från besöket här på bloggen. Älskar Wienercafèet. Inspirationen kommer från Paris och Wien och hela stället har generös exponering av fantastiska godsaker. Dessutom får man service vid bordet av servitörer som ser ut som de på nobelfesten. Iaf så satt vi där och pratade om allt utom väder, vind och kallprat. Vi pratade om det förflutna och om den lovande framtiden och om hur det är att vara sydamerikan och masterstudent i Sverige. Intressanta perspektiv från en ambitiös, envis och intelligent globetrotter med världen för sina fötter. Idag är det söndag och jag laddar för studievecka. Ett par pressvisningar, tvättid och yoga skall också klämmas in men annars blir det 100% förberedelser för min delkurs på Lissabons anrika universitet nästa vecka. Tenha uma boa semana! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *