header-image

nästa resa går till… 1 april 2016

Marketplace in Rzeszow, capital city of carpathians region, Poland

1._JOANNA_POMPA_JESIE_W_BIESZCZADACH_PRZYRODA_I_KRAJOBRAZY_PODKARPACIA_ZEJ_CIE_Z_PO_ONINY_CARY_SKIEJ_3.10.2010_1Polen

Jag har aldrig varit i Polen men tack vare min blogg så får jag nu chansen att åka dit i April. I slutet av April åker jag nämligen på en pressresa i samarbete med Polska statens turistbyrå, och jag åker med fem journalister från bland annat Expressen och Svd till Podkarpackie – en region i sydöstra Polen!!! Vi kommer ha fyra dagar med ett otroligt fullspäckat schema där vi bland annat kommer att besöka Łańcut, Krosno, gå på den internationella luftballongstävlingen, och bo på flera olika hotell, bland annat Hotel Grand i Rzeszow. Är jätteglad och tacksam för chansen och jag känner på mig att detta kommer att bli årets resupplevelse! Min polen-guide till er kommer att komma i Maj.  H A P P Y  W E E K E N D ! Bilder: Här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *