header-image

min påskhelg 27 mars 2016

DSC_0150Här kommer lite bilder från min påskhelg som har varit finfin. Först ut en bild från Naslins påskmiddag i Nacka. Vi var fem tjejer som hann samtala om allt mellan himmel och jord, och det var roligt att träffa ett helt nytt gäng tjejer i min ålder och få lite nya, fina connections. Har fler bilder men de tänkte jag visa er i veckan. 

DSC_0250Jag invigde min våriga skinnjacka också men det var alldeles för kallt alltså. På med vinterrocken igen, åtminstone en vecka till. 

DSC_0106Drack kaffe och te ut mina nyinköpta muminmuggar. Nu har jag sex stycken till min samling. 

DSC_0088Och helgens höjdpunkt: Franska våfflor och rosèpremiär på Wienercafèt med Daniela

Har också hunnit med en påskgudtjänst, en parbrunch på Björk Bar & Grill och så en tur på bio där vi såg den oscarbelönade filmen Spotlight. Intensiv och bra påskhelg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *