header-image

påsktider 26 mars 2016

DSC_0009Påskafton

Glad Påsk på er finisar!!! Skönt med lite långledighet faktiskt. Få sova ut på mornarna och inte stressa allt för mycket. En stor lättnad är det också att hemtentan blev inskickad i tid, dock väntar en 15-sidig skrivuppgift innan studierna i Lissabon (!) så på tisdag är det igång igen med forskningsartiklar, ett evigt tragglande av doktorsavhandlingar och uppslagsverk för att få ihop det. Idag skall jag på påskmingel till Naslin, en underbar tjej som jag träffade via företaget Svnska Smycken. Idag jobbar hon för Michael Kors. Efter det blir det påskdrink och bio med Ralph. Bilden är från det enda påskriset jag har: Fina fjädrar i ris från Interflora. 

Happy Easter! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *