header-image

denna veckan 23 mars 2016

IMG_1664Påskplaner

Först och främst är jag häpen vilken spridning gårdagens inlägg om min pojkvän fick. Flera tusen faktiskt (!) Hela dagen strömmade det in sms och kommentarer, ungefär som om jag fått barn, gift mig eller vunnit på lotto. Ännu en gång är det bevisat att personliga inlägg är det mest intressanta för er läsare så det får väl bli mer av den varan helt enkelt;) Iaf har jag haft två dagar då jag mest studerat och tagit det extremt lugnt. Idag och imorgon blir det också studiemaraton och däremellan lite träning och matlagning. Känner mig alltid lite isolerad när jag studerar, men det enda jag kan göra när jag skall skriva en 7-sidig lång text är att avboka allt och isolera mig.

Påsken ser också lugn ut och enda planerna jag har är påsklunch med Naslin på lördag och påskfirande i kyrkan på söndag. En photoshoot med Taha är också inplanerad och kanske en sväng till Moderna Museet samt en söndagslunch. Jag hade gärna firat på ett varmt ställe som Mallorca eller Gran Canaria eller kanske Parma i en gul klänning, men verkligheten är ett förhoppningsvis soligt firande i Stockholm. Skall inte klaga för jag åker ju faktiskt på en 8-dagars resa till Portugal om två veckor. Hoppas ni får en skön påskvecka!

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *