header-image

skidweekend 14 mars 2016

03skidor020010000skidor2000Badtunna, svarta backar och After Ski

Igår kom vi hem från en jätterolig resa i Sälen som varade i ungefär tre hela dagar, så därav lite paus här på bloggen. Vi bodde i en stuga med både bastu och badtunna så på dagarna blev det skidåkning och after ski, och på kvällarna badtunna och bastubad med kall öl. Jag åkte för det mesta de röda och gröna backarna och det gick rätt bra med tanke på att jag inte åkt skidor på 15 år (!). Dock blev det problem när jag råkade komma till en svart backe. Fick lite väl stort självförtroende där ett tag. Benen stelnade till och jag kunde inte andas – mitt i backen som stupade rätt ner. Turligt nog råkade en mental coach åka förbi och han såg mig stå där helt handfallen och livrädd. Denne räddande ängel hjälpte mig av med skidorna och stavarna så att Jonas sen kunde åka ner med mig på ryggen (!) för att jag hade panik. Det gick inte att åka en meter helt enkelt. Så kan det gå hehe, inga mer svarta backar för mig nu inte. Att åka skidor är verkligen en upplevelse på alla sätt. Man kommer nära naturen, luften är kall och klar och full av syre och dessutom är det en fysisk och social aktivitet. Skidåkning är definitivt något jag kan tänka mig att göra varje år nu:) 

Well, well nu är det måndag igen. Jobb, studier, ett besök hos läkaren, middagsbjudning, pressvisning, whiskyprovning på operan och en helg i Karlstad står på schemat. Ha en fin vecka bloggisar:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *