header-image

pressvisning slettvoll 10 mars 2016

DSC_0688Igår var jag på en trevlig pressvisning hos norska inredningsmärket Slettvoll, (Regeringsgatan 12) arrangerad av Studio Sankt Paul PR. Det serverades supergod frukost från Pom & Flora.doc_927_2Här är ett exempel på vad man hittar hos Slettvoll just nu när det kommer till utemöbler: Utesoffan Bondi

DSC_0696Vackra blomsterarrangemang. 

Omslag27janPå plats var också trädgårdsmästaren Linda Schilen som berättade om vårens blomstertrender. Hon släpper även en bok den 14:e Mars som handlar om hur man lär sig att tänka som en riktig trädgårds­mästare! Från planeringsstadiet till en vacker och harmonisk trädgård. I presspåsen fick vi med lite fröer för att odla vår egen blomsteräng i sommar och dessutom speciellt utvalda av Linda. Jag som aldrig sått;) Men utmaningar är något jag älskar. 

DSC_0703En trevlig start på en vårig onsdag. I skrivandets stund håller jag på att packa inför Sälen och klockan 16.00 går bilen mot snötäcka backar, afterski och bastubad i goda vänners lag. Ha en fin torsdag<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Jessica Sundberg skriver:

    Älskar Pom & Floras frukost – gott och fräscht!