header-image

ny skjorta 8 mars 2016

DSC_0633DSC_0634DSC_0637Skjortsäsong

Skjortor kommer stort i vår vill jag lova och själv har jag införskaffat en från New House. En skjorta som är lite rakare i modellen och i klassisk ljusblå färg. Perfekt att bära som den är eller under en stickad tröja. Kolla in Metro Mode för lite mer skjorttips:) Jag har börjat gilla New House mer och mer därför att plaggen är så tidlösa. Stommen i varumärket är och förblir ikoniska plagg så som trenchcoaten, chinosen, clubkavajen, paletån och Kennedyklänningen, klassiker som överlever i alla tider. Har redan en ”dusty pink” rock, en kjol, en kavaj och en linneskjorta från märket och fler plagg lär det bli. 

Outfit: Skjorta/New House, Byxor/Zara, Nagellack/Essie, Klocka/Maggio, Ringar/M925 Design och Esprit, Solisar/Ray Ban

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *