header-image

söndag 6 mars 2016

DSC_0272Däckar i soffan efter sambafest

Sitter i soffan och njuter av chailatte ur muminmuggar, mörk choklad och netflix. Är rätt slut efter brassefesten igår (!) som varade till kl 03.00 isch och så en timmes hemresa på det, men det var värt all möda. Musiken var härlig och jag dansade tre timmar till trumslagare och sambadansare medan jag sippade caipirinha efter caipirinha…Brasilien kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta..är lite extraglad att Ralph faktiskt kommer därifrån hehe.

Nu är det iaf ny vecka och den innehåller både pressvisningar, gala på kungliga operan, seminarium med presentation, photoshoot och en presslunch i Saltsjöbaden och så Sälen på torsdag. En kul och innehållsrik vecka helt enkelt:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *