header-image

fredag och helg 4 mars 2016

STYLE-003Weekend Mood

Nämen dra på trissor det är fredag igen! Härligt härligt. Jag kickade igång min helg med ett yogapass och rawfood-lunch med syrran, och nu laddar jag inför myskväll hos Erik och Carl. I veckan som varit har det varit fokus på att få kommande resor klara, och nu äntligen är boende och flyg bokat till Portugal. Sälen har också varit ett projekt för jag är lite den som dragit igång det hela och vi är nio personer som åker. Det är skidkläder, boende, skidutrustning, mat…ja ni vet..och två som hänger med har aldrig åkt skidor. Telefonen och Facebook har gått varm men nu är allt klirrat tror jag. I helgen skall jag på en brasiliansk dunderfest. Karneval a la rio fast fast på söder. Det blir flashback big time och äntligen hoppas jag på att få höra lite Pagode (mer traditionell brasiliansk musik) live igen. Vi är fyra som går: brasilianske Ralph, syrran, Anders som är dansk och så jag. Outfiten tänkte jag matcha med festen: tänk er tropikmönstrad jumpsuit, flip-flop liknande skodon från Moschino och så röda chanelläppar plus några caipirinhas på det. Det blir fiesta!!! Ha en fin helg nu bloggisar<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *