header-image

nytt jobb: personal shopper 19 februari 2016

ShoppingIdag så kan jag meddela att jag börjat arbeta för företaget Private Shopper som erbjuder stilkonsultation och personal shopping i olika shoppingmalls i Stockholm. Jag kommer styla kunder och använda mig av den kunskap jag har inom stil och mode och sätta en personlig touch på varje kund jag får. Här nedan hittar ni tjänsten: 

Nacka Forum, boka här

Täby Centrum, boka här

Mall of Scandinavia, boka här

Bromma Blocks, boka här

Om ni skulle vara intresserade av personal shopping i sthlm city eller någon annanstans så kan ni ringa och boka på telefonnummer: 0723 61 19 33 eller maila till denna mejladress: carolina@privateshopper.se

Det känns helt fantastiskt spännande och hur roligt som helst. Ett nytt kapitel i mitt yrkesliv har börjat!

Bild: Här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *