header-image

en liten nyhet 17 februari 2016

DSC_0235Konstmässan och Personal Shopper

Godmorgon på er finisar! Sitter och dricker kaffe och preppar inför dagens vernissage och pressvisning på konst- och antikmässan och det är första gången som jag är ”på andra sidan” liksom. Vanligtvis går jag ju alltid på pressvisningar men nu skall jag alltså vara typ värd för en. Skall bli roligt. Ni är välkomna dit från torsdag – söndag och det öppnar kl. 10.00 på stockholmsmässan i Älvsjö. En annan nyhet: För flera år sedan intervjuade jag modeprofilen och personal shoppern Carolina Henning och gjorde en intervju med henne, och på tal om jobb och så: Förra året träffades vi på en pressvisning och då föreslog hon att vi skulle börja arbeta tillsammans och på fredag är det alltså dags. Jag skall bli personal shopper för företaget private shopper som hon drivit sedan 2010. HUR SPÄNNANDE SOM HELST! Stay Tuned!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *