header-image

tio bilder 12 februari 2016

DSC_0076Här kommer lite bilder som jag hittade i min kamera som jag inte hunnit publicera. Bild nummer 1. En tisdagsmorgon i Februari när jag läste en artikel om Abu Dhabi tidningen Res och drack rykande varmt kaffe ur min fina muminkopp från Arabia. 

DSC_1309Älskar coffeetable-böcker, alltså fina böcker som är så fina att man vill exponera dem och ha dem på soffbordet. Här är en bokhög jag hittade i Bemz showroom. Pippi Långstrump, designböcker och mönsterinspo i en salig blandning. 

DSC_0546Lagade en god blomkålssoppa för ett tag sedan. Tänk blomkål, tryffelolja, timjan och kallrökt lax. Mumsi mumsi..

DSC_0651Underbara Palmhuset i Göteborg. Har massor av bilder därifrån. Fick liksom semesterkänsla när jag var där i Januari. 

DSC_1100Fin bild på min vän Carl<3 Skall träffa Carl och Erik på söndag och spela Bingolotto. 

DSC_1762Torrschampoo från Living Proof. Superbra. Håret känns rent igen, oljan och svetten försvinner och det får en underbar doft.

DSC_1457Fotade Daniela i min klass när hon tränade. Så här blev den bästa bilden. 

DSC_1314Underbara tulpaner på Formex-mässan. Vårkänslor deluxe. 

DSC_1391Drack supergoda hälsosmoothie hos Sofie för ett tag sedan. 

DSC_0121Elle Decoration bjöd in till en underbar frukost på operaterassen. Har aldrig ätit frukost i en så fin miljö. På bordet fanns Mateus-porslin tilsammans med ett vackert, rött blomsterarrangemang. Denna frukost får ett helt blogginlägg snart tror jag. 

Idag är det fredag. Veckan gick snabbt och den var nästan fööör intensiv. Missade till och med ett möte med en väninna igår vilket är ett big no no och ett tecken på att jag behöver varva ner lite. Nu börjar också min studieperiod. I tio dagar skall jag fokusera på jobb och studier vilket det är hög tid för efter alla visningsveckor i stan. Idag skall jag möta upp Daniela och hennes pojkvän i stan och sen skall jag till Pretto PR:s kontor med stylisten Tove för en presentation av hårmärket Luam. Imorgon är det fotografering med Taha, träning och så lunch med Helga. Happy Weekend finisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *