header-image

dille på inredning 11 februari 2016

DSC_0133Knot Cushion

Har ju fått dille på inredning den senaste tiden. Istället för att kila in på H&M eller Cos går jag till Zara Home eller Svenskt Tenn och jag går på fler pressvisningar som visar inredning än någonsin. I måndags var jag på Nobis Hotel och kikade på de här coola kuddarna som är gjorda av Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir.

sg

Visst är kuddarna coola!? De ligger i soffan vid receptionen på Nobis Hotel bland annat. Lekfullt och roligt. De vill jag ha i min framtida designsoffa:) Här nedan ser ni bilder på Ragnheiður när hon berättar om idèn bakom kudden: ”I have always been attracted to strange and unique things, and I try to create unusual designs; products that are unpredictable and that make people curious.”, sa hon på pressvisningen. 

PicMonkey CollageKuddarna finns hos Design House Stockholm.  Finfina! Idag skall jag ta en paus från allt vad pressvisningar och galor heter. Egentligen har jag tre inbjudningar ikväll (!) men jag måste lära mig att sätta stopp för att inte bli helt slutkörd. Det har varit två galna veckor med både modevecka, möbelmässa, Design Week och massor av sociala åtaganden, så nu är jag helt och fullt uppdaterad (men fullkomligt trendmätt) när det kommer till lifestyle tendenser för hela året:) Skrivandet och träningen ligger efter, men som tur är inte skolan iaf. Idag blir det seminarium, yoga och en snabb tur till Galleri Bergman eftersom jag jobbar med honom på nästa veckas konstmässa i tre hela dagar. Ha en fin dag nu bloggisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *