header-image

en helg i februari 7 februari 2016

DSC_0365Min Helg

Hej vänner! Det är söndag och jag laddar för en ny vecka med design week, furniture fair och northern light fair, alltså tre mässor att dokumentera och få intryck ifrån. Jag tror aldrig jag blivit så uppdaterad som jag är nu när det kommer till trender inom lifestyle, konst och mode. Att leva och få verka mitt i en kulturell europeisk huvudstad är en ynnest och jag känner mig lyckligt lottad. Inte kunde jag ana att min bloggresa skulle ta mig till alla dessa platser och evenemang. Inte trodde jag att jag skulle få dessa tjusiga inbjudningar när jag ensam vandrade genom skolkorridoren på högstadiet. Allt som kommer till mig är en konsekvens av allt hårt arbete jag la ner i Karlstad på frilansandet och bloggen och på företaget, samt på alla timmar jag lagt på kommunikationsstudier. Ja det var den reflektionen det. Hur var helgen då? Jo, helgen var fin. I fredags hade jag typ 10 vänner på besök från hela världen. Det var bland annat Adriana som är advokat från Bukarest och Asbed som är journalist från Syrien. Daniela från Uruguay som verkar inom reklambranschen och Louisa från min tid i Brasilien samt Vida som jobbar på Universal Music. Min Sofie med Kalle kom också plus lite andra. Och min väldigt specielle Ralph förstås som jag inte presenterat för er ännu<3 Jag bjöd på chokladmousse, pizza och kokosdrinkar med ananas och så lyssnade vi på musik och mest latinsk sådan. Jättetrevligt. Igår gjorde jag inte så mycket. Tvättade, städade, beställde thaimat och kollade på Netflix. Idag var det också en lugn dag. Erik tittade förbi och vi uppdaterade varandra om senaste nytt och diskuterade morgondagens Årets Rum-gala som är på Berns. Ja…..jag och Erik skall gå på röda mattan imorgon och vi båda är väl lite småpirriga inför detta faktum. Vi har skickat bilder till varandra nu ikväll för att stämma av lite. För min del blir det svart klänning, en svart kavaj med gulddetaljer och klackar från Zara. Tror det blir bra det. Bilder kommer imorgon på snapchat, insta och bloggen:) Ha en fin kväll nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *